Meerjarig onderhoudsplan

Bij Waage Schilderwerken weten wij als geen ander dat schilderwerkzaamheden voor uw gehele object een beste investering kan zijn. Men wacht daarom ook vaak te lang met deze investering, waardoor er vaak onnodige herstelwerkzaamheden moeten worden verricht, die ook weer onnodige extra kosten met zich meebrengen. Ook wil men vaak de kosten van manuren besparen door het zelf te doen. Men haalt halsbrekende toeren uit tijdens het schilderen en onderschat vaak de hoeveelheid werk die dit met zich meebrengt. Waage Schilderwerken doet dit dagelijks en is dus vele malen sneller. Wij zijn ons bewust van de gevaren van het werken op grote hoogtes het bezitten over het juiste materieel.

Onderhoudsplan

Waage Schilderwerken biedt daarom op basis van haar dienstverlening nu ook een onderhoudsplan aan. In dit meerjarige onderhoudsplan ontzorgt Waage Schilderwerken u van onnodige hoge kosten en de verzorging van uw investering op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk.

Vrijblijvend komt Waage Schilderwerk langs om een analyse te maken van uw object. In dit advies maakt Waage Schilderwerken een onderhoudsplan voor 3, 6 of 10 jaar afhankelijk van uw object. De kosten van dit advies worden dan verspreid over de duur van het onderhoudsplan, waarmee u op een betaalbare manier uw investering beschermd en u voor meerdere jaren geen zorgen heeft over het onderhoud.

Kort samengevat:

  1. Verspreide betaling
  2. Bescherming van uw investering
  3. Uitvoering door professionals
  4. Snelheid
  5. Veiligheid
  6. Ontzorgen
  7. Milieu (lijnolie verven)

Waage Schilderwerken: jarenlange ervaring op het gebied van ambachtelijke schilderwerken en milieuvriendelijke producten

06 – 42 09 12 16